despre noi

Despre noi

Ut enim ad minim veniam quis.

Bine ați venit la Camigo, un loc unde educația se întâlnește cu bucuria! Începând din 2014, ne-am dedicat creării unui mediu în care fiecare copil poate crește și învăța într-un mod care îi respectă unicitatea și potențialul.

La Camigo, credem că fiecare copil este valoros și unic. Ne străduim să ne asigurăm că fiecare copil se simte apreciat și încrezător în abilitățile sale de a învăța și de a explora lumea. Ne propunem să transformăm această ideologie în realitatea în care trăiesc copiii zi de zi.

Învățarea prin joc este o componentă esențială a abordării noastre. Completăm o gamă variată de jocuri și jucării educative cu materiale naturale, pentru a susține dezvoltarea abilităților cheie care îi ajută pe copii să învețe cu succes.

Familia este primul și cel mai important educator al copiilor. De aceea, ne propunem o colaborare strânsă cu familiile, învățând unii de la alții și construind un parteneriat puternic pentru a asigura cel mai bun rezultat pentru copil.

În cele din urmă, ne mândrim cu echipa noastră de educatori, sufletul grădiniței noastre. Ei sunt cei care transmit copiilor toate visele noastre despre educația de calitate. Ne asigurăm prin formarea continuă a educatorilor că și noi adulții creștem, astfel încât să îi putem ajuta pe copii să crească armonios.