Termeni și condiții

Bine ați venit pe site-ul Camigo! Accesul și utilizarea acestui site, precum și achiziționarea produselor/serviciilor de pe acest site, sunt supuse următorilor termeni și condiții. Accesând și utilizând acest site, acceptați termenii și condițiile noastre.

1. Drepturi de autor

Conținutul acestui site, inclusiv, dar fără a se limita la, textele, imaginile și codul sursă, sunt protejate de legea drepturilor de autor. Nu puteți folosi, copia, reproduce, publica, transmite, distribui sau crea lucrări derivate din conținutul acestui site fără permisiunea explicită a Camigo.

2. Utilizarea site-ului

Utilizatorii sunt responsabili pentru păstrarea confidențialității datelor de autentificare și a parolei de acces la site. Utilizatorii sunt responsabili pentru toate acțiunile efectuate cu numele lor de utilizator și parolă.

3. Politica de confidențialitate

Respectăm dreptul la intimitate al utilizatorilor noștri. Colectăm și utilizăm informațiile personale în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate, pe care vă încurajăm să o citiți.

4. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Modificările vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site. Utilizarea continuă a site-ului de către dumneavoastră după astfel de modificări constituie acordul dumneavoastră cu aceste modificări.

5. Legea aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernate de și interpretate în conformitate cu legile României. Orice litigiu care ar putea apărea în legătură cu acești termeni și condiții va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

6. Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați.

Vă mulțumim că ați ales Camigo!