Școala Primară

Oportunități pentru dezvoltare și succes

Un mediu stimulativ și sigur pentru dezvoltarea și succesul copilului tău.

Despre noi

Școala Primară Camigo se găsește în inima orașului Cluj-Napoca, pe Strada Ilie Măcelaru, Nr. 1A, situată într-o zonă accesibilă și liniștită. Poziționarea sa centrală, în proximitatea mai multor parcuri și mijloace de transport în comun, o transformă în hub-ul perfect pentru explorarea copiilor.
În aer liber, copiii se pot bucura de un teren de joacă dotat cu jocuri de explorare, leagăne și jucării interactive. În plus, când vremea ne permite, curtea școlii devine o sală de clasă în aer liber, perfectă pentru experimente, cercetare și metode moderne de învățare.

Oferta noastră

Dorim să vă împărtășim mai multe despre ceea ce oferă Școala primară Camigo:

Un spațiu modern și nou, proiectat pentru a încuraja explorarea și dezvoltarea copiilor.

Accesul la materiale educaționale variate, menite să sprijine procesul de învățare al copiilor.

Utilizarea tehnologiilor de ultimă generație în procesul de predare.

Oferte de prețuri competitive și reduceri atractive.

Grupuri de maxim 15 copii pe clasă, pentru a asigura atenție individualizată.

Angajamentul nostru față de principiul “niciun copil nu rămâne în urmă”.

Opțiuni de activități extracurriculare disponibile după orele de școală.

Facilitarea realizării temelor școlare în cadrul after-school-ului nostru integrat.

Programul zilnic

7:30 – 17:00

07:30-08:30 – Sosirea și primirea copiilor. MOMENTUL MEU!

Această perioadă este dedicată stabilirii unei conexiuni individuale cu fiecare elev, oferindu-le atenția necesară și rezolvând eventualele situații punctuale.

08:30-12:30 – Predare, explorare, aprofundare. MOMENTUL NOSTRU!

În această parte a zilei, activitățile de învățare sunt adaptate la programa națională și la curriculumul socio-emoțional al școlii. Structura flexibilă a programului, organizată pe baza tipurilor de activități conexe, permite integrarea materiilor și abordarea lor într-un mod interdisciplinar. Durata flexibilă a orelor, între 40 și 60 de minute, se ajustează ritmului de învățare al fiecărui copil și cerințelor fiecărei activități educaționale în parte. Predarea are loc atât în interior, cât și în exterior, cu accent pe activitățile practice și responsabilizarea elevilor în propriul proces de învățare. Excursiile și vizitele la muzee sunt elemente esențiale ale experienței educaționale oferite de Școala Primară Camigo. Dacă se spune că e nevoie de un sat pentru a crește un copil, pentru noi Clujul devine o mare sală de clasă. Evaluarea se realizează în principal prin observație și proiecte, evitându-se testele standard și evaluările tradiționale.

12:30 – 13:00 – Masa. MOMENTUL YUMMY!

Nutriția sănătoasă și experiența culinară sunt aspecte esențiale ale filosofiei noastre educaționale. Pauza de masă este un moment de comuniune și împărtășire, unde elevii se bucură de mâncarea pregătită în regim propriu, folosind ingrediente proaspete și nutritive, conform celor mai recente tendințe validate științific din nutriție. Adio sendviș în staniol, salut mâncare cum trebuie!

13:00-14:00 – Aprofundare. MOMENTUL ÎNAPOI LA MINE!

Activitățile de învățare personalizate se desfășoară în această parte a zilei, asigurându-se că fiecare elev beneficiază de sprijinul necesar pentru progresul său. Temele de acasă rămân la școală pentru a respecta timpul liber al familiei și pentru a promova principiul “niciun copil nu rămâne în urmă”.

14:00-16:00 – Opționale și joacă liberă. MOMENTUL OAMENI NOI!

Fie că optați pentru paleta noastră largă de opționale, fie că nu, puteți fi încredințați că cei mici vor avea parte de un mix perfect de distracție și învățare. Mai multe despre paleta noastră de opționale puteți găsi mai jos. Pentru a vă da seama de restul, însă, trebuie să veniți la fața locului! Bibliotecă, jocuri educaționale, un makerspace și multe-multe altele transformă spațiul școlii într-un teren cu ascunzișuri, cu multe lucruri de descoperit, dar și cu prieteni dragi. Curriculumul nostru socio-emoțional este axat pe a întări și încuraja relațiile de prietenie dintre cei mici, dar și pe a sprijini învățarea reciprocă, prin joc.

16:00-17:00 – Plecarea și interacțiunea cu părinții. MOMENTUL DE CONEXIUNE!

Este o perioadă crucială din zi, în care copiii fac tranziția de la mediul școlar la cel familial. Va fi un moment plin de povești despre ce s-a învățat și ce s-a întâmplat. Este și un timp în care părintele, în cele doar câteva minute în care ne trece pragul, devine parte integrată din lumea copilului său, având parte de un moment de schimb de informații și impresii despre progresul și activitățile zilnice ale elevilor.

Taxe Program Școala Primară

2024 – 2025

Program de la 08:00 la 17:00

2600 RON / lună*

+ contravaloarea mesei 33 RON/zi de prezență
* sau taxa anuală 28.600 RON (11 tranșe sep-iul)

Taxa de înscriere – 600 RON

Taxa August

100 RON/zi prezentă + contravaloarea mesei

%

Reducere

– pentru frații înscriși la una din formele de învățământ Camigo (antepreșcolar, grădinița, afterschool)

– pentru cei care achită integral taxa de școlarizare la început de an școlar (în luna septembrie)

– pentru absențele medicale, de la 11 zile lucrătoare consecutive în sus, în cadrul aceleiași luni calendaristice (nu fracționat de la o lună la alta), dovedite cu adeverințe eliberate de către medicul de familie pe care este menționată întreaga perioadă de absență și diagnosticul.

Alătură-te Școlii Primare Camigo și oferă copilului tău o fundație solidă pentru succesul și dezvoltarea sa personală!

Formular de preînscriere la școală

Bine ați venit la Școala Primară Camigo! Vă rugăm completați formularul de mai jos pentru a începe procesul de înscriere.

Școala primară

Informații despre elev

Informații despre părinți

Observații/Informații suplimentare

Vă rugăm să furnizați orice informații suplimentare sau observații relevante pentru procesul de înscriere.